Het verkrijgen van een huisbrandbeveiliging – een instructiehandleiding

kluis brandwerend  voor huizen zijn een behoorlijk slimme investeringsbeslissing, omdat ze u zowel daadwerkelijke fysieke bescherming als bescherming tegen de haard bieden. Met veel haardvaste kluizen die te koop worden aangeboden, kan het moeilijk zijn om de risicovrije te selecteren die het beste bij uw behoeften past. Er zijn een paar essentiële elementen om in uw gedachten te bewaren met betrekking tot het selecteren van een onschadelijke huishaard.

Ten eerste moet de onschadelijke zijn primaire taak vervullen – hij moet fungeren als een ‘kluis’ en fantastische veiligheid bieden. De sluitprogramma’s boven de kluizen moeten moeilijk te onderbreken zijn en bij voorkeur elektronisch of biometrisch zijn. Als ze te duur zijn, kan een eenvoudige risicovrije sleutelbediening voldoende zijn, maar deze kluizen bieden vaak minder veiligheid. Met enige werkervaring kan een inbreker met een aantal instrumenten voor het selecteren van sloten gemakkelijk de beschermde openen. Bovendien, hoewel deze kluizen vuurbestendig zijn, hebben ze de neiging vast te lopen vlak nadat ze aan hoge temperaturen zijn blootgesteld. De vergrendelingsmechanismen in het risicovrije nemen toe vanwege de overmatige hitte en verminderen de uitlijning als ze omgaan. Voor een resultaat wordt het openen en sluiten van het risicovrije een behoorlijk uitdaging. Aanstaande moet de rating of het potentieel van de beveiliging voldoende zijn. De kluis moet in staat zijn om temperaturen tot wel 1700 graden Fahrenheit te weerstaan ​​gedurende minimaal een half uur of zo, en moet zijn uitgerust om de inhoud goed af te schermen.

Ten slotte mag het onschadelijke niet zo goed licht zijn. Het moet groot zijn, maar moet een buitensporige hoeveelheid ruimte innemen. Een kleine, compacte kluis verdient de voorkeur boven een enorme en logge. Ze moeten eenvoudig overal te verplaatsen en te herschikken zijn, maar ze moeten niet licht genoeg zijn om als een geheel te worden meegesleept. De kluizen moeten ook het hoofd kunnen bieden aan schade, die vrij wijdverspreid is tijdens brandincidenten (dak- of vloerbedekking, enz.).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *